Driftstatus :  Normal

                                       

Seneste nyt​

Vores historie

Beslutningen om at opføre et vandværk i Lendum, blev foretaget på en stiftende generalforsamling den 5. august 1935, (se Diverse/Love af 1935). Den første bestyrelse bestod af Nørgaard-Rasmussen, Viggo Jensen, Marius Nielsen, Carl Pedersen, Emil Larsen. Denne bestyrelse blev bemyndiget til at påbegynde værkets opførelse, når den fandt det forsvarligt og formålstjenligt. Det første vandværk blev opført bag ved Nørgaard- Rasmussens snedkeri på Vandværksvej.

​Har med denne side, synes vedkommende selv, den strålende ide, at der skulle fortælles noget om vandværkets tilblivelse, opbygning, udvidelse og lidt om de personer som var med til at udføre disse ting. Det er derfor web-masters store:

at en eller anden, det må da gerne være flere, som sidder inde med viden om disse ting, der må da være nogen i bestyrelsen, der har været med i flere år, som kan nedfælde nogle bevingede ord. Det skulle jo nødigt ende med, at man må gribe til:

Måske begyndte det med dette fantastiske, solide og velfungerende anlæg? Ja hvem ved?

Det kunne jo også være man var lidt teknisk orienteret. Så kunne det jo være sådan en god gammel dags vandpumpe, der var opstillet.​

Har man år nok på bagen og meget lidt hår tilbage på hovedet, vil man kunne huske sådan en, og hvor hårdt det var at få en spand vand.
Der var jo også de her dovne og velstående bø - Åh undskyld - de var som alle ved gode ved deres tyende og fik det rigtigt mekaniseret med en sådan indretning.

I kan vel nu forstå, at mangler nogle gode oplysninger til denne side.

Om vores firma​

Lendum Vandværk a.m.b.a.

Cvr: ​25294319

Kontakt os​

Telefon​: 30 47 66 58

Mail: info@lendum-vand.dk

Find os​

​Kammervej 5B, 9870 Sindal

Eller find os med Google Map's